telescoopbewassing

Glasbewassing

Handmatig ramen wassen met ladders tot een hoogte van 14 meter. De kozijnen worden altijd meegenomen. Voor meer info zie Glazenwasser.

Telescoopbewassing

Aan de hand van telescoopmaterialen ramen wassen tot een hoogte van 13,5 meter. Het osmose systeem zorgt voor zuiver water zonder chemicalien zoals bijvoorbeeld zout en kalk. Deze methode laat het water vlekkeloos opdrogen. De kozijnen worden altijd meegenomen. Voor meer info zie Glazenwasser.

Gevelreiniging

Het reinigen van gevels handmatig en met telescoopbewassing. houtwerk, goten, dakkapellen, damwandprofielen en windveren kunnen onder deze categorie vallen. Ook metselwerk kan gereinigd worden met een hoge druk reiniger.

13c34dd20d-IMG-20141206-WA0023Reiniging zonnepanelen

Met een speciale borstel tegen beschadiging, kunnen zonnepanelen gereinigd worden om meer rendement op te leveren. Het is verstandig om de panelen eenmaal per jaar te laten reinigen. Voor meer info zie Zonnepanelen schoonmaken.

Schoonmaak

Dit kan variƫren van huishoudelijke schoonmaak (ook via PGB hulp in de huishouding) of het interieur van uw bedrijf.

Opleveringsschoonmaak

Schoonmaken van een nieuw gebouwd pand of een woning. Het gaat hier vaak om verf en kit op de ramen en kozijnen of bouwstof op vloeren en muren.

Vloeronderhoud

Dak schoonmaken

Terras reinigen